Måndag 16 december |
||
---|---|---|
STEKT SALT SILL MED LÖKSÅS |
150 kr
|
|
FLUNDRA MED SAFFRANSAIOLI OCH RÄKOR |
150 kr
|
|
FLÄSKNOISETTE MED DRAGONSÅS OCH STEKT POTATIS |
150 kr
|
|
Tisdag 17 december |
||
STEKT FISK MED KALL ROMSÅS |
150 kr
|
|
ISTERBAND MED DILLSTUVAD POTATIS |
150 kr
|
|
STEKT FLÄSK MED LÖKSÅS |
150 kr
|
|
Onsdag 18 december |
||
STRÖMMINGSFLUNDRA MED DILLSMÖR OCH MOS |
150 kr
|
|
UPPSALAGRYTA MED OXBRINGA |
150 kr
|
|
PRINSKORV MED STUVAD SPENAT |
150 kr
|
|
Torsdag 19 december |
||
LUTFISK MED VITVINSSÅS |
150 kr
|
|
CHILI CON CARNE MED RIS |
150 kr
|
|
ÄRTLUNCH (ärtsoppa med fläsk och tunna pannkakor med sylt och grädde |
150 kr
|
|
Fredag 20 december |
||
DAGENS KÖTT |
150 kr
|
|
DAGENS FISK |
150 kr
|
|
Gäller vardgar under lunchtid |
||
DAGENS SALLAD |
150 kr
|
|
BAKAD POTATIS MED RÖRA |
150 kr
|
|
DAGENS VEGETARISKA |
150 kr
|